fbpx

1. Proprietatea intelectuală

Continutul acestui website reprezintă proprietatea ADAPTIVE MANAGEMENT CONSULTING SRL şi este protejat de lege. Utilizarea textelor cuprinse în website-ul societăţii, a designului, a imaginilor publicate pe website, a layout-ului este permisă doar în cazurile în care sunt respectate condiţiile de folosire a acestuia simultan, respectiv:

Documentele descărcate vor fi folosite doar pentru uzul personal şi necomercial al utilizatorului.

Informaţiile şi documentele descărcate nu vor fi modificate de către utilizator.

Orice copie a elementelor de website trebuie să conţină menţiunea de copyright.

Orice încălcare a termenilor mai sus menţionaţi constituie o încălcare a termenilor şi condiţiilor de accesare a site-ului şi este sancţionată de către legislaţia românească.

Societatea acţionează în sensul folosirii în condiţii de legalitate şi normalitate a site-ului şi depune diligenţele pentru respectarea condiţiilor de legalitate a folosirii site-ului atenţionând utilizatorii că nimic din conţinutul site-ului nu poate fi interpretat ca oferind utilizatorului un drept de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală asupra conţinutului acestuia.

Utilizatorii nu au dreptul să modifice conţinutul prezentului website şi nu au dreptul să includă informaţiile conținute de acesta în conținutul altor lucrări sau să copieze acest conţinut în scopuri comerciale.

Toate mărcile sau denumirile de servicii comercializate de către societate sunt proprietatea acesteia sau a colaboratorilor acesteia şi folosirea acestora este interzisă terţilor care nu posedă licenţă acordată de către societate.

2. Drepturi de autor

Utilizarea site-ului www.adaptive-management.ro implică acceptarea anumitor termeni și condiții de utilizare, evident, sub forma unui contract legal între utilizator și ADAPTIVE MANAGEMENT CONSULTING SRL, de aceea, se recomandă citirea cu atenție a paragrafelor următoare.

Vizitarea sau cumpărarea produselor de pe site-ul www.adaptive-management.ro implică în mod automat, acceptarea acestor termeni și condiții. De asemenea, folosirea oricăror alte servicii curente sau viitoare furnizate de ADAPTIVE MANAGEMENT CONSULTING SRL, implică acceptarea acelorași termeni și condiții.

Întregul conținut al site-ului www.adaptive-management.ro este protejat conform legii dreptului de autor și legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Folosirea fără acordul scris al ADAPTIVE MANAGEMENT CONSULTING SRL a oricăror elemente aparținând site-ului www.adaptive-management.ro se pedepsește conform legilor în vigoare.

Societatea NU conferă dreptul utilizatorului de a modifica parțial sau integral site-ul web, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul în orice altă manieră fără acordul societății. Vizitatorul / Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afișa, publica, reproduce, acorda licențe, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informație sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui site web. Vă aducem la cunoștință că ADAPTIVE MANAGEMENT CONSULTING este marcă înregistrată, în acest sens orice utilizare a mărcii fără acordul societății fiind pedepsită conform legii.

Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site, fără permisiunea expresă acordată în scris de către ADAPTIVE MANAGEMENT CONSULTING SRL.

Niciun Client nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

3. GDPR (General Data Protection Regulation)

O dată cu noua legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, scopul prezentului document este informarea specifică și lipsită de ambiguitate cu privire la scopurile prelucrării, temeiul juridic al prelucrării, durata prelucrării, destinația datelor cu caracter personal colectate, modalitățile de exercitare a drepturilor individuale precum și informații legate de scopul secundar al procesării, dacă datele vor fi prelucrate într-un alt scop decât cel pentru care au fost colectate de către operatorii asociați.

Este important să acorzi atenție acestei informări astfel încât să cunoaști toate aspectele expuse în conținutul acesteia.

Prezentul document definește politica ADAPTIVE MANAGEMENT CONSULTING SRL de protecție a confidențialității datelor pe site-ul web  www.adaptive-management.ro. Scopul nostru, în ceea ce privește vizita ta pe siteul www.adaptive-management.ro, este unul comercial de informare si vanzare a unor servicii, iar noile reguli de protecție a datelor cu caracter personal (GDPR) fac parte din acest context. Prin urmare folosim aceste date pentru unicul scop de a te informa și a-ți pune la dispoziție într-un cadru online detalii despre produsele din stoc.

Folosim datele tale doar dacă avem acordul tău în mai multe feluri, în funcție de natura lor. Iată tipurile de date pe care le colectăm și cum le folosim ulterior:

– Adresa de email pentru a-ți trimite emailuri de informare cu privire la serviciile și produsele noastre.

– Prenumele și numele pentru a personaliza email-urile și ofertele oferite. Platforma pe care o folosim pentru email marketing (Mailchimp), ne permite personalizarea pe baza datelor furnizate de abonați. De asemenea, datele pot fi folosite pentru a încheia contractul de furnizare daca este cazul.

– Numărul de telefon pentru a te putea contacta rapid, în scopul transmiterii detaliilor logistice sau pentru a te informa cu privire la modificările de ultim moment pentru comanda ta.

– CV-ul sau scrisoarea de intentie, cu toate datele pe care acestea le contin, pentru orice campania de angajare.

TEMEIURILE JURIDICE

Colectarea și procesarea datelor personale în scopurile menționate mai sus se bazează pe:

– Consimțământ;

– Obligația legală;

– Încheierea (inclusiv etapele premergătoare încheierii unui contract), executarea, administrarea unui contract;

– Interesul legitim al operatorilor asociați.

Entitățile care au acces la datele de mai sus sunt furnizorii și partenerii cu care colaborăm în baza unor contracte ce conțin clauze de confidențialitate, fără de care nu ne-am putea desfășura activitatea și, în cazuri excepționale și doar pe baza unor cereri oficiale, instituțiile publice care aplică legea în România.

În cazul în care avem acordul tău, îți vom trimite, prin email, mesaje de marketing cu scopul de a te informa despre servicii, noutati in domeniu etc.

Te poți dezabona de la newsletter în orice moment, folosind una dintre metodele de mai jos:

– Prin click pe link-ul de dezabonare din orice newsletter primit deja de la noi;

– Prin trimiterea unui email către noi în care să soliciți dezabonarea. Ai aici la îndemână adresa de email a persoanei care se va ocupa de cererea ta (office@adaptive-management.ro).

În oricare dintre cele două situații ne vom asigura că nu vei mai primi mesajele noastre prin email. Orice solicitare în acest sens va fi rezolvată în maxim 48h de la primire.

Iată care sunt drepturile tale în contextul colectării și prelucrării datelor cu caracter personal:

– Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectat și folosite datele tale;

– Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;

– Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine;

– Dreptul de a solicita ștergerea datelor pe care le avem despre tine;

– Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing către tine;

– Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale către tine sau către un alt operator;

– Dreptul de a depune o plângere, cu referire la folosirea datelor tale, către organele abilitate.

- Drepturile de mai sus nu sunt absolute și există excepții.

Pentru orice întrebare despre modul în care datele persoanelor vizate sunt utilizate sau dacă sunt necesare orice lămuriri suplimentare în legătură cu orice aspect ce ține de prelucrarea datelor, acestea se pot adresa responsabilului cu protecția datelor din cadrul companiei prin email: office@adaptive-management.ro

4. INFORMARE ȘI COMUNICĂRI

Abonarea și dezabonarea la newsletter-ul www.adaptive-management.ro este gratuită și voluntară și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instructiunile din subsolul fiecarui e-mail primit. Mesajele trimise respecta Legea comerțului electronic în ceea ce priveste comunicarea comercială, asa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională.

În cazul în care ne sunt trimise informații, materiale, documente, prin orice metodă posibilă incluzând e-mail, poștă, fax, formulare online, se va considera că utilizatorul conferă societății dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui și prezenta aceste informații prin orice mijloace.

5. PUBLICITATEA

Cu ocazia creării unui cont pe site și/sau cu ocazia plasării unei comenzi, Clientul are posibilitatea de a-și manifesta acordul cu privire la primirea de Newslettere.

Newsletterul reprezintă un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra Bunurilor, Serviciilor, Promoțiilor, etc. Vânzătorului într-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea Vânzătorului cu referire la informațiile conținute de acesta.

6. MODIFICARI ALE TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

ADAPTIVE MANAGEMENT CONSULTING SRL își rezervă dreptul, de a efectua schimbări în orice moment cu privire la conținutul site-ului www.adaptive-management.ro, politica, termenii și condițiile de utilizare, fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori în acest sens, desi vom fi atenți să anunțăm clienții despre aceste modificări.

Utilizatorul site-ului www.adaptive-management.ro are obligația de a verifica în mod regulat termenii și conditiile de utilizare. În cazul în care nu este de acord cu modificările aduse acestora de catre ADAPTIVE MANAGEMENT CONSULTING SRL., va înceta utilizarea site-ului. Dacă utilizatorul continuă să folosească site-ul, se considera ca este de acord cu modificările efectuate.

7. DISPOZIȚII FINALE

Acest site este deținut de către ADAPTIVE MANAGEMENT CONSULTING SRL, care vă oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții. Accesând și utilizând site-ul vă oferiți automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și condițiilor de pe site.

ADAPTIVE MANAGEMENT CONSULTING SRL are dreptul de a modifica Termenii și condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site, iar Clientul are obligația de a citi Termenii și condițiile ori de câte ori accesează site-ul. Clientul are obligația de a respecta întocmai Termenii și condițiile de pe site și nu poate pretinde și nu se poate apăra cu necunoașterea Termenilor și condițiilor de pe site, valabili la data accesării, utilizării și/sau plasării unei comenzi pe site.

ADAPTIVE MANAGEMENT CONSULTING SRL organizează periodic diferite Promoții care sunt anunțate pe site. Promoțiile își încep valabilitatea în momentul activării acestora pe site și își încetează valabilitatea din momentul inactivării acestora pe site. Promoțiile nu se cumulează între ele sau cu alte reduceri și sunt valabile numai în limita stocului.

phone
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram