fbpx

Business training

MANAGEMENT GENERAL

Elementele de bază ale unui sistem de management sunt prezentate într-un mod structurat și fac posibilă înțelegerea lor punctuală dar mai ales a relațiilor dintre ele ajutând la înțelegerea imaginii de ansamblu a managementului ca sistem.

LEAN MANUFACTURING

Un workshop aplicat in care sunt prezentate toate instrumentele si conceptele de baza, specific Lean Manufacturing. Aplicarea lor practica in cadrul simularii unui process de productie aprofundeaza intelegerea acestora din prezentarea teoretica si permite participantilor sa experimenteze cee ace au invatat, avand posibilitatea sa vada efectul aplicarii lor in practica de la o runda la alta a simularii.


WORLD CLASS MANUFACTURING

Cea mai noua complexa si avansata versiune de Lean Manufacturing este prezentata in forma structurata si ajuta la intelegerea tuturor directiilor de implementare. Pilonii tehnici si cei manageriali sunt descrisi cu exemple concrete din activitatea echipei de consultanta reusind sa transmita atat abordarea efectiva a etapelor de implementare cat si aspectele culturii organizationale care trebuie dezvoltate pentru a crea maturitatea necesara unei astfel de evolutii organizationale.


5S

Totul despre 5S de la implementare pana la stabilizare, pastrare si dezvoltare. Etapa cu etapa, foarte explicit si cu multiple exemple din practica, este tot ceea ce are nevoie o echipa pentru a putea realiza o implementare de success la cele mai ridicate standarde.


MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE

Un subiect extrem de apreciat si necesar in actualele conditii ale pietei muncii si ale dezvoltarii economice. “Cum se face concret managementul resurselor umane si ce instrumente avem la dispozitie pentru a lucre stiintific si eficient?”, este intrebarea la care isi propune sa raspunda acest curs. Dincolo de conceptele teoretice sau filosofice, managerii de resurse umane trebuie sa fie un partener pragmatic al managementului general si sa actioneze cuantificabil cu rezultate iar noi dorim sa contribuim la acest deziderat.


CONTROLLING OPERAȚIONAL

Cifrele exista in jurul nostrum atunci cand facem management. Este extrem de important cum le analizam si cum le interpretam pentru a ne ajuta sa luam cele mai bune decizii manageriale. Cum facem transferul intre indicatorii de performanta si buget astfel incat sa intelegem contributia fiecarei actiuni si a performantelor fiecarui angajat, in rezultatul final. Cifrele analizate si corelate correct ne vor da imaginea reala a firmei si ne vor permite sa minitorizam evolutia acesteia zi de zi.


COACHING PENTRU MANAGERI

Un curs provocator in care participantii vor trece mai concomitent prin experienta de a primi coaching si prin cea de coach. La finalul acestui curs, cursantii vor sti cum si cand sa foloseasca coachingul ca instrument de management. Vor intelege si cand este indicat sa nu-l foloseasca. Acest curs se bazeaza pe experimentarea in mai multe sesiuni de practica a celor doua modele de coaching propuse: OSCAR si IGROW. Principalele beneficii pentru un manager in urma absolvirii acestui curs vor fi capacitatea de a motiva si angaja eficient echipa, incurajarea si sustinerea initiativei, abilitatea de a gestiona tranzitii si schimbari precum si de a sustine aceste procese in echipa sau la nivel individual, cresterea capacitatii de ascultare activa si oferire de feedback. Totodata isi vor inlatura convingerea ca pentru a face coaching eficient este nevoie de o investitie mare de timp.


INTELIGENȚĂ EMOȚIONALĂ PENTRU LEADERI

Un workshop ce propune leaderilor si managerilor de la toate nivelurile organizatiei sa-si constientizeze si sa invete sa-si utilizeze optim nivelul de inteligenta emotionala de care dispun. Cu ajutorul unor modele si instrumente consacrate, managerii vor invata practic cum sa se adapteze la stiluri diferite de comunicare, in functie de personalitatea subordonatului si de situatia in sine, cum sa isi descopere punctele oarbe si sa lucreze la dezvoltarea lor, cum
sa comunice asertiv, cum sa-si gestioneze starile si emotiile proprii si pe ale celor din jur si cum sa gestioneze conflictele. In urma aplicarii conceptelor invatate, leaderii vor putea observa o crestere a capacitatii de a motiva, de a comunica si de a inspira indivizi, echipe si organizatii.

GESTIONAREA TIMPULUI ȘI A SARCINILOR PENTRU MANAGERI

Intr-o lume in care presiunea sarcinilor in plus, a termenelor limita si a standardelor de calitate ridicate fac timpul sa devina un lux, acest training vine in sprijinul managerilor prin prezentarea unor metode simple si a unor instrumente clare si pragmatice de eficientizare a activitatii zilnice. Prin aplicarea lor cursantii vor castiga timp, vor invata sa prioritizeze sarcini si vor creste chiar si calitatea muncii, toate acestea fara stresul unei presiuni inutile.


FEEDBACK-UL CA INSTRUMENT DE MANAGEMENT

Un workshop ce va constientiza participantii asupra unuia dintre cele mai importante instrumente de dezvoltare si comunicare – feedbackul. Feedbackul este privit din perspectiva manageriala in acest curs care-si propune sa dezvolte capacitatea leaderilor si managerilor de a primi si oferi feedback ca baza a unei comunicari eficienta, a unei culturi a dezvoltarii si imbunatatirii continue si construirii de relatii armonioase in echipe si organizatii.


phonedatabasecoglicenseusersheart-pulsechart-barsrocketbullhornsynchistory
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram