fbpx

Echipa Adaptive Management

Expertizele multiple și complementare, însoțite de o experiență vastă în domenii diversificate, sunt caracteristicile unei echipe complete. Știința de a da formă concretă teoriilor abstracte, astfel încât acestea să poata fi implementate efectiv în realitatea de zi cu zi, este un element diferențiator care asigură obținerea rezultatelor sustenabile.
Din acest motiv, noi credem doar în abordarea de tipul “hands-on” și ne implicăm fără rețineri în proiectele în care suntem parteneri. Suntem alături de clienții noștri și ne pasă la fel de mult de rezultatele obținute la finalul proiectelor. Ne propunem permanent să depașim așteptările clienților și promisiunile făcute acestora iar din acest motiv planificăm atent fiecare etapă a proiectelor iar ulterior urmăm cu strictețe implementarea planului.

COSMIN CRICLEVIȚI

Managing partner & Project Manager

Personalitate
Pragmatismul, dinamica si capacitatea de efort sustinut, sunt caracteristicile reprezentative ale lui Cosmin si il fac pe acesta sa fie mereu focusat pe rezultate si catre performanta. Orientat spre concret, el considera ca implicarea intr-un proiect sau activitate trebuie sa fie totala si nu exista loc pentru compromisuri care sa afecteze rezultatul final.


Studii și Certificări
Cosmin a studiat psihologia si in cadrul acestei specializari si-a descoperit pasiunea pentru cultura organizationala si construirea echipelor de succes. Dorind sa aprofundeze acest domeniu, el a absolvit un Master in Managementul Organizatiei si unul in Managementul Resurselor Umane.

Dupa inceperea activitatii profesionale a mai obtinut acreditari ca: Formator, Expert – World Class Manufacturing, Six Sigma – Master Black Belt, Lean Manufacturing – Black Belt. Ca si cursuri de specializare, a participat de-a lungul timpului la cursuri de: resurse umane, tehnici de negociere, Leadership, Kaizen, controlling, management general, etc.

Experiență
Prima experienta profesionala a fost ca recruiter in cadrul celei mai mari firme de recrutare din lume. Ulterior a intrat in mediul industrial unde a acumulat experienta ca: recruiter, specialist in comunicare interna, training manager si de aici a evoluat in directia managementului general devenind mai intai Manager World Class Manufacturing si datorita performantelor exceptionale a fost promovat in pozitia de coordonator global al metodologiei de implementare WCM in cadrul unei companii multinationale cu prezenta in 13 tari si peste 14.000 de angajati, parte a unei corporatii cu peste 450.000 de angajati.

Expertiza în consultanță
Intrarea in lumea consultantei a avut loc in domeniul industrial ca si Project Manager iar ulterior si in domeniul serviciilor si a Managementului General unde expertiza lui Cosmin este implementarea sau dezvoltarea sistemelor de management. In cadrul proiectelor complexe, pe langa responsabilitatea de Project manager al programului de excelenta si la solicitarea clientilor, a ocupat ca interimar sau ca manager de reconstructie a departamentului, pozitii ca: Plant Manager, Lean Manufacturing Manager, Director Resurse Umane, Director de Productie si Director de Strategie si Dezvoltare.

ANDREI PÎRVU

Project Manager & Supply Chain Expert

Personalitate
Andrei este o persoana activa si „greu de obosit”. Ii place sa priveasca partea practica a lucrurilor si sa vizualizeze rezultatul maxim care poate fi obtinut ca mai apoi calea catre acesta sa devina „planul de bataie” urmat cu rigoare si disciplina. Foarte meticulos si organizat, el este permanent in dezvoltare si doreste sa acumuleze cat mai multe cunostinte si experiente implicandu-se in cele mai provocatoare proiecte. Alte aspecte reprezentative pentru Andrei sunt pasiunea pentru performanta si dispozitia la efort intensiv pentru a atinge rezultatele asumate.
Studii si Certificari
Absolvent de Informatica Manageriala, Andrei imbina foarte bine preocuparile tehnice cu cele manageriale. El detine acreditari ca formator si ca Manager General precum si specializari in programe: ERP, CRM si sisteme de indicatori de performanta.

Experiență
Andrei a coordonat echipe mai mici sau mai mari de la inceputul carierei, avand foarte bune abilitati de leadership care l-au ajutat sa promoveze de la coordonator Customer Care la Director de Logistica si mai apoi la Director de Operatiuni in companii care sunt lider de piata in Romania pe domeniul lor de activitate. In cei peste 15 ani de management la cel mai inalt nivel, el a implementat si dezvoltat multiple sisteme de gestiune (WMS, CRM, SAP, etc), de raportare a performantelor operationale (KPI) si sisteme de management integrat pentru a eficientiza activitatea tuturor departamentelor implicate.

Expertiza în consultanță
In activitatea de consultanta, domeniile unde Andrei exceleaza sunt cele de Management general prin implementarea de sisteme manageriale integrate si in Supply Chain acoperind de la dezvoltarea de produse, la achizitii, coordonare/organizare depozite, controlling, pana la servicii conexe suport (facilitati, mentenanta, securitate, etc).

ȘTEFAN ANDREI RADU

Consultant & Coaching Specialist

Personalitate
Stefan este o persoana analitica si cu o minte ascutita. Este pasionat de dezvoltarea oamenilor si de modul in care acestia isi creaza si dezvolta relatiile personale si profesionale. Considera ca fiecare poate sa isi atinga potentialul maxim atunci cand este in mediul potrivit care sa favorizeze dezvoltarea profesionala si evolutia personala. Ii place sa isi faca prieteni carora le este aproape si pe care ii ajuta atunci cand acestia au nevoie.

Studii și Certificări
Stefan a absolvit facultatea de Jurnalism fiind pasionat de comunicare. Ulterior a obtinut certificari precum cea de Formator de formatori, Manager de proiect, Business & Life Coach fiind instruit de asemenea in Managementul timpului, Lean Six Sigma si Managementul Schimbarii.

Experiență
Stefan si-a inceput cariera profesionala ca trainer in domeniul bancar unde a devenit ulterior specialist Lean Six Sigma. Ulterior si-a dezvoltat cariera de trainer si facilitator de dezvoltare in cadrul unor companii din industria trainingului. A acumulat si experienta in antreprenoriat, conducand o franciza in domeniul serviciilor suport si comercializarii de utilaje Agricole. Vasta experienta in cadrul serviciilor de formare si imbunatatire l-a orientat catrea domeniul consultantei in management.

Expertiza în consultanță
Stefan este specializat in programe de dezvoltare a competentelor manageriale si a lucrat cu Top Manageri si cu echipe de Top Management din diferite domenii de business (productie si servicii). Domeniile in care Stefan si-a dobandit experienta sunt: Industrie, curierat, retail, software, gaming, bancar, FMCG, etc.

MĂDĂLINA CRICLEVIȚI

Consultant & Process Improvement Specialist

Personalitate
Ambitioasa, tenace si dinamica, Madalina este o persoana care crede in fapte si in rezultate. Considera ca fiecare persoana are calitatile ei si acestea pot fi utilizate spre binele personal si in favoarea echipei din care o persoana face parte. Ea considera ca greutatile care ne ies in cale au rolul de a ne ambitiona si mai mult in vederea atingerii obiectivelor propuse si chiar daca lucrurile nu ies perfect, e mult mai mult decat a nu face nimic.

Studii și Certificări
Absolventa a facultatii de inginerie chimica, Madalina a dorit sa isi dezvolte cariera si competentele in domeniul industrial si ulterior s-a certificat si s-a acreditat in Management general, in tehnologii avansate ale proceselor chimice si in industria electronica aero-spatiala.

Experiență
Pornind din zona operationala, Madalina si-a dezvoltat cariera construind un departament nou de productie pe care l-a si coordonat cativa ani. Ulterior a devenit, Manager 5S si specialist procese industrial fiind parte activa a echipelor de implementare Lean Management si Operational Excellence.


Expertiza în consultanță

In cadrul proiectelor de consultanta Madalina a luat parte la implementari in Industrie, Logistica si servicii avand contact cu domenii ca: retail, imobiliare, arhitectura si productie bunuri de larg consum.

RAZVAN CIURSAS

Consultant & Industrial Lean Expert

Personalitate
Credinta ca toate lucrurile au o logica si respecta un tipar bazat pe legile fizicii, chimiei si matematicii il fac pe Razvan sa fie un „inginer pur sange”. Isi doreste intotdeauna sa inteleaga toti parametrii din spatele unui fenomen si sa le poata atribui formule matematice si indicatori de performanta cuantificabili, care sa poata fi intelesi de toata lumea. Este pasionat de aspectele tehnice si de corelatiile dintre elementele unui sistem fie ca este mecanic, software sau managerial. Este dispus sa faca eforturi mari pentru a implementa un proiect si sa fie prezent in Gemba ca sa se asigure ca lucrurile se intampla conform planului.


Studii și Certificări
Razvan este absolvent de Inginerie mecanica iar in cadrul experientei profesionale a mai dobandit certificari si acreditari in: Managementul Calitatii (ISO 9001) – Auditor, Lean Six Sigma, World Class Manufacturing, etc. Este certificat si ca Formator (Trainer), specialist Kaizen si specialist Excel.

Experiență
Din punct de vedere a experienta profesionale, si-a inceput cariera ca Inginer Calitate si a evoluat pana la nivelul de responsabil cu Managementul Neconformitatilor. Ulterior si-a dezvoltat cariera in directia ingineriei de proces unde a ajuns sa coordoneze echipa de implementare a metodologiei World Class Manufacturing in reorganizarea proceselor interne si cresterea productivitatii. Ulterior si-a inceput cariera ca si consultant in management industrial si process excellence.

Expertiza
In proiectele de consultanta la care a participat, Razvan s-a ocupat de imbunatatirea proceselor, implementare 5S, dezvoltarea ingineriei de proces si mentenanta la firme din industrii diversificate, cum ar fi: prelucrari mecanice, mobilier, materiale de constructii & vopsele, automotive, etc.

VALENTIN NICOLAE POPA

Consultant & Industrial Lean Expert

Personalitate
Rigoarea, pasiunea pentru detalii si dorinta de a atinge perfectiunea il caracterizeaza pe Valentin in toate proiectele profesionale si personale. Abordarea practica – „hands on” , dorinta de a vedea activitatile si proiectele finalizate si nivelul de entuziasm foarte ridicat, il fac sa fie o persoana dinamica si eficienta in tot ceea ce face.


Studii și Certificări
Valentin a absolvit Facultatea de Energetica urmata de specializari tehnice cum ar fi: Inginer de Produs si Inginer de Proiect. Din perspectiva manageriala el detine certificare de Manager Acreditat si a absolvit cursuri in domenii ca: Eficientizarea muncii, Managementul Stresului, Management de Proiect, Managementul schimbarii, Motivare financiara si non-financiara.

Experiență
Experianta profesionala a acumulat-o ocupand pozitii ca: Sef de santier in domeniul energetic, Specialist metodologie World Class Manufacturing, Manager 5S, Manager Lean Manufacturing, Excellence Manager si Consultant in Management Industrial.
Expertiza in consultanta Proiectele de consultanta la care a participat Valentin au cuprins domenii ca: industria electronica, industria mobilei, industria manufacturiera de volum, Industria maselor plastice, Industria textila, industria mecanica, automotive, etc.


Expertiza în consultanță
Proiectele de consultanta la care a participat Valentin au cuprins domenii ca: industria electronica, industria mobilei, industria manufacturiera de volum, Industria maselor plastice, Industria textila, industria mecanica, automotive, etc.


phone
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram