fbpx

Cine suntem și ce vă oferim

4500 zile de consultanță, peste 30 de companii cărora le-am crescut performanța
STUDIAZĂ SERVICIILE NOASTRE

Cultura Adaptive Management

Credem în management profesionist ca fundament esențial al măsurilor corecte, educate și eficiente.
Credem în creștere continuă a performanțelor și competitivității companiilor care își desfășoară activitatea în România.

Pragmatism și know-how

Sustenabilitate și predictibilitate

Profitabilitate și rezultate

Abordare sistematică

Framework

PRINCIPIILE FUNDAMENTALE ALE ACTIVITĂȚII NOASTRE

Misiune

Ne propunem să creștem performanța companiilor cu care colaborăm prin transferul de metodologie și instrumente specifice adaptate realităților din fiecare organizație - demers care va îmbunătăți modul de organizare și va crește eficiența proceselor preluând totodată presiunea inutilă de pe angajați transferând-o asupra sistemului de management.

Viziune

O companie cu o structură de management corect care are toate elementele corelate și sincronizate este, de asemenea, o organizație stabilă și capabilă să reziste oricăror provocări având premizele obținerii performanței și dezvoltării pentru următoarele etape de evoluție și profitabilitate.

Valori

Pragmatism – abordăm lucrurile în cea mai pragmatică formă urmărind îndeaproape atingerea rezultatelor maxime în timpul cel mai scurt și cu resursele cele mai reduse.

Sustenabilitate – Nu ne place să muncim de două ori același aspect/proiect și nici nu ne place să lucreze alții după noi. De aceea construim proiecte solide și complete care pot fi menținute cu minimum de efort de către clienții noștri.

Abordare sistematică – credem în lucrurile concrete și specifice, bazate pe logică indiscutabilă. Credem în metodologie – principii, instrumente și metode manageriale a căror eficiență a fost verificată prin rezultatele previzibile și predictibile. Actionăm structurat și încercăm să aducem ordinea eliminând efectele negative ale abordărilor empirice.
phonemagic-wandcogpie-chartrocket
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram